Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας από τον τομέα της τεχνικής υποστήριξης και από την πίστα,αναπτύσσουμε πλέον και τον τομέα των αναλωσίμων ανταλλακτικών συντήρησης και λειτουργίας,τόσο του κινητήρα όσο και το σασί του μονοθέσιου.

Η συνεργασία της εταιρείας μας,με εταιρείες του χώρου,μας ολοκληρώνει πλέον και μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με ανταλλακτικά καρτ και στην ελληνική αγορά με τιμές προσιτές,.

Έτσι,η SAMMotors GROUP,με το τμήμα RACING KARTS sales and parts,στηρίζει το μηχανοκίνητο καρτ,αλλά και παράλληλα αναπτύσσει τόσο στην περιοχή της (Νοτιοανατολική Αττική) όσο και στην ευρύτερη περιοχή,το άθλημα,εξυπηρετώντας τον ιδιώτη,τον ιδιοκτήτη,τον επαγγελματία,τον οδηγό,κάτοχο η μη,να κερδίσει χρόνο και χρήμα,επισκέπτοντας το κατάστημα πώλησης KARTS και ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ KARTS,της εταιρείας,στην έδρα της, η μέσο του e-shop.

Προσπάθεια μας,να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον “ιδιαίτερο” αυτό χώρο,με τρόπο διακριτικά προσιτό και ευαίσθητο,δίνοντας έμφαση,τόσο στην διάθεση των προϊόντων,όσο και στην ανάπτυξη του αθλήματος αυτού.

Η φιλοσοφία μας ξεκινά, από το ότι το συγκεκριμένο όχημα,δεν πρέπει να έχει μονομερώς τάσεις κερδοφορίας.

Γνωρίζοντας όλοι μας,είτε σαν φυσικά πρόσωπα,είτε σαν γονείς,σαν πολίτες ενταγμένοι μέσα στο κοινωνικό σύνολο,ότι το μέλλον έχει άμεση σχέση με την παιδεία του κοινωνικού ιστού,θεωρούμε ότι το μεταβατικό στάδιο των μικρών ηλικιών-μέσω της κυκλοφοριακής αγωγής-πρέπει να περνά ασφαλείς,μόνο μέσα μια πίστα.
ΠΙΣΤΑ,βέβαια,οποιασδήποτε μορφής.
Θεωρούμε επίσης,ότι τα παραπάνω,θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν,το σύνολο όλων μας-όσων αφορά τις τάσεις βελτίωσης χαρακτήρων-πόσο μάλλον, εάν αυτοί,συνδυάζουν όλα τα προηγούμενα,με έναν ακόμα λόγο,την…..ταχύτητα.

Κοιτώντας αισιόδοξα το μέλλον,συνδυάζοντας την εμπειρία του παρελθόντος,άλλα και το παρόν που βιώνουμε,με οποιαδήποτε μορφή ο καθένας ,σε δύσκολες εποχές για όλους,η εταιρεία SAMMotors είναι εδώ,να στήριξη και να υποστήριξη το μηχανοκίνητο αθλητισμό,δίνοντας με τη σειρά της και τον τρόπο της ,το κάτι παραπάνω στο χώρο αυτό.
Δίνοντας την αίγλη και την προβολή που αξίζει,σε αυτό το μικρο τεχνολογικό θαύμα της αυτοκίνησης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ..

SAMMotors GROUP